seyed

نام كتاب: امام زمان عليه‌السلام و سيدبن طاووس رحمة‌الله
مؤلف: سيدجعفر رفيعي
ناشر: مؤسسه ياران قائم عليه‌السلام

همواره مطالعه‌ي احوالات و زندگي معنوي مردان راستين دين كه خود از اولياي خدا بوده‌اند و به مقامات عاليه‌اي از كمالات و معنويات رسيده‌اند. يكي از سوژه‌ها و عوامل حركت بشر، به سوي سير صعودي كمالات است و همچنين ره‌گشايي براي تشنه‌لباني است كه به دنبال حقيقيت و معنويت هستند.
از طريق خواندن شرح حال اولياء خدا مي‌توان به راه رسيدن به مقصد و ارضاء معنوي روح و نفس دست يافت و دريچه‌اي به عالم معنا و ارتباط روحي و معنوي با خليفة الله حضرت بقية‌الله ارواحنا فداه بازنمود.
در نوشتار اين كتاب با بررسي اجمالي بر زندگي غلام سرافراز امام زمان ارواحنا فداه سيدبن‌طاووس رحمة الله درمي‌يابيم كه در سايه‌ي تزكيه‌ي روح و اخذ معارف از خاندان وحي عليهم‌السلام و ايجاد سنخيت روحي با آنان، انسان مي‌تواند به حدّ اعلايي از محبت و عشق و كمال و ايمان برسد.
در اين كتاب ابتدا شما با خاندان ابن طاووس رحمة الله، تولد، مقامات علمي ، شاگردان سيدبن‌طاووس رحمة الله و تأليفات او آشنا مي‌شويد.
سپس به معرفي سيدبن‌طاووس رحمة الله از ديدگاه علماء و دانشمندان و اين كه ايشان اسم اعظم را مي‌دانستند، پرداخته است.
آري سيدبن‌طاووس رحمة الله آن‌چنان حقوق امام زمان ارواحنا فداه را رعايت كرد تا اين كه به مقامات والائي رسيد و مورد توجه خاص حضرت بقية الله ارواحنا فداه قرار گرفت تا جايي كه آن حضرت در شأن ايشان فرموده‌اند: « فرزندم سيدبن‌طاووس ».
عنوان قسمت بعدي كتاب « فرزند امام زمان ارواحنا فداه » مي‌باشد كه اصل تشرف و ملاقات در آن آمده است.
عناوين قسمت‌هاي بعدي كتاب ، مقامات معنوي، معرفت به امام زمان ارواحنا فداه ، ارتباط روحي با امام زمان ارواحنا فداه ، انتظار فرج، دعا براي امام زمان ارواحنا فداه، صدقه براي وجود مقدس امام زمان ارواحنا فداه، ياد و توجه به امام زمان ارواحنا فداه، فريادرس درماندگان و امكان ملاقات با امام زمان ارواحنا فداه، در نظر سيدبن‌طاووس مي‌باشد كه در اين قسمت برخي از بيانات سيدبن‌طاووس به فرزندش محمد ذكر شده تا نظر سيد در ياد و توجه به حضرت بقية الله ارواحنا فداه براي همگان روشن شود و طريقه‌ي توجه نمودن به آن حضرت را نيز در راهنمائيها و كلمات گهربار سيدبن‌طاووس رحمة الله فراگيريم.
در ادامه به معرفي رضي‌الدين سيد محمد آوي رحمة الله (برادر سيدبن‌طاووس) ، رشيد ابوالعباس واسطي (دوست سيدبن‌طاووس) و علامه حلّي رحمة الله (شاگرد سيدبن‌طاووس) مي‌پردازد و از هر كدام چند حكايت در تشرف به حضرت ولي‌عصر عليه‌السلام را نقل مي‌نمايد.
در پايان نيز به رحلت سيدبن‌طاووس رحمة الله و بيان تشرف‌ها و ملاقات‌هايي مي‌پردازد كه از سيد نقل شده است. البته بعضي از اين تشرفات را خود سيدبن‌طاووس رحمة الله به خدمت حضرت امام زمان عليه‌السلام رسيده است و برخي ديگر تشرفاتي مي‌باشند كه سيدبن‌طاووس رحمة الله ناقل و راوي آنهاست. و در كتب خود ثبت و ضبط نموده است.
به اميد آن كه اقشار جامعه از زندگي معنوي سيدبن‌طاووس رحمة الله درس گرفته و در جاده‌ي مستقيم دين قرار گيرند و در جهت قرب روحي و معنوي با حضرت ولي عصر ارواحنا فداه برآيند تا جامعه و آحاد افراد آن سالم گردند و زمينه‌ي ظهور موفورالسرور آن حضرت را فراهم سازند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید